fredag 1 januari 2010

Ett nytt år!!

Hoppas att ni har haft en bra nyårs afton. Vi hade det väldigt trevligt iaf. Va bjudna till Frederik och Petra tillsammans med två andra par och deras barn. Så det blev god mat och god dricka. Signe va på ett strålande humör hela kvällen. Inte alls blyg som hon kan vara nu utan snackade och lekte med alla. Sen ville hon ju så klart vara med lite längre än vad mamma ville. 22:40
slocknade hon. Sen vaknade hon ju när vi skulle hem och ville inte riktigt somna om hemma sen. Så hon somnade i vår säng vid tjugo över fyra tror jag och sen va hon vaken och ville kliva upp vid strax efter åtta. Så idag är man inte kaxig direkt. Sovit knappt fyra timmar. Trött trött trött. Så ikväll blir det bara Bonde och sen sängen med lite läsning. Håller på att läsa Camilla Läckbergs nya. Väldigt väldigt bra!
Idag har jag och Signe varit till kyrkan oxå. Det va gudtjänst för små barn idag. Och så fick alla bran som fötts under 2009 fick en present. Vi valde en sångbok med cd-skiva. Sen va det lite mingel med masjkrokar och annat smask :-) Jättemysigt va det faktiskt. Signe tittade med stora ögon runt i kyrkan.
Nej nu börjar Bonde snart. Bjuder avslutningsvis på lite bilder från året som gått. I en väldig oordning :-)
God fortsättning!





























































































1 kommentar:

MADELEINE sa...

Ett himla bra år måste jag säga ;-)